Terminy zawodów WC IGSA w roku 2010

Co, gdzie, kiedy w kraju i zagranicą!

Terminy zawodów WC IGSA w roku 2010

Postprzez Piotrek antidote » 2009-12-20, 22:34

Witam, na stronie IGSA pojawiły się planowane terminy zawodów WC na rok 2100

Month Date Event Location
June/July 30-04 Maryhill Festival of Speed Goldendale, WA, United States
July 15-18 Almabtrieb Downhill Hungerzell, Germany
July 23-25 The Graveyard Call Argonay, France
July/August 30-01 Padova Grand Prix Teola, Padua, Italy
August 13-15 Kozakov Challenge Kozakov, Czech Republic
August 20-22 Eastbourne Speed Days Eastbourne, England
October 29-31 Newton's Playground Bathurst, Australia
November 12-14 Malarrara Pro Teutonia Teutonia, Brazil
December 03-05 Hot Heels Africa Kogelburg, South Africa

Więcej informacji na stronie IGSA
Piotrek antidote

Postprzez PTAKU » 2009-12-24, 09:40

My z Buszkiem chcemy jechac na Kozakowa i jakies dwie inne eliminacje zapewne Italy, France lub Germany ktos bedzie chetny?
nabijam se posty:)
PTAKU

Postprzez klimek » 2009-12-24, 13:45

Jacko jaaa chętny ;d
ANTIDOTE_krk
klimek

Sezon 2010

Postprzez bns_lukasz » 2010-01-04, 18:12

Witam.
Nie wiem jak wam ale mi sie podoba rozklad zawodow w nadchodzacym sezonie. Tym razem chcemy z Ptaszynka zaatakowac wieksza ilosc zawodow i bardzo bedzie nam milo jak ktos by chcial nam towarzyszyc:) mamy nadzieje ze nam wszystko wypali a wstepny plan jest nastepujacy: w lipcu robimy sobie 2 tygodnie wolnego i lecimy na Almabtrieb, nastepnie zwiedzanie okolic monachium i przejazd do Argoney gdzie chillujemy sie nad jeziorkiem w Anency a potem na zawody. jeziorko jest zajebiste. blisko w gory mozna by gdzies sie przejsc. po francji odjazd do Padwy po drodze wykorzystujac wolny czas na odwiedziny polnocnej czesci wloch np turyn, mediolan moze jakis wypad szybki w dolomity, verona, wenecja lub okolice. wchodzi tez w gre wypad w strone morza. kwestia ustalenia. po padwie powrot do krakowa. cala petla liczy sobie 3400km wiec jest nawet znosnie. wiem ze tyle urlopu to problem ale jezdzenie za kazdym razem tam i z powrotem byloby mocno meczace i kosztowne. opcja 2ga gdyby nie udalo sie miec tyle wolnego to wypad do Almabtrieb powrot a potem Padwa. wtedy bez zwiedzania:P generalnie francja jest najdrozsza bo samo wpisowe to 190E ale w tym jest nocleg w hotelu i wyzywienie.(tak przynajmniej bylo w zeszlym roku). Nie wiem ile wpisowe w Almabtrieb. pewnie kolo 150E. W padwie w zeszlym roku bylo to 130E wiec nawet znosnie a tez byla w tym szama. Nie iwem jak sie na cos takiego zapatrujecie. Kto by byl za opcja 1 a kto za 2?:) a komu wogole nie pasuje:P oczywiscie o Kozakovie nie wspominam bo to jest raczej oczywiste ze sie tam pojawiamy:) szacujac koszty opcji 1 potrzeba przy 4 os w aucie jakies 400zl od osoby na paliwo i oplaty, 500E wpisowe, szama wzieta z krakowa plus zakupy na miejscu 300zl i ewentualne noclegi miedzy zawodami do 100E zakladam opcje namiotowa ewentualnie wykorzystanie znajomosci po drodze:) Troche to wychodzi ale taniej nie chce byc...:( Zarzucam tematem odpowiednio wczesniej zeby kazdy mial czas sie zastanowic!! pozdrawiam
bns_lukasz

Postprzez roker » 2010-02-16, 12:34

Maryhill w Stanach.... :)
a na powaznie to napewno Kozakov, myślę nad Almatrieb jeśli będzie dużo dirtów, na więcej raczej czasu nie będę miał no i kasy :)
inline-boarding
roker

Powrót do Zawody